In verband met de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus/covid-19 zien wij ons genoodzaakt om enkel op afspraak open te zijn.Wij hanteren de richtlijnen volgens het RIVM voor u en onze veiligheid.Uiteraard zijn wij zoals u van ons gewend bent 7 dagen per week telefonisch en per mail beschikbaar.

Autoverkoop

Leeuwenburgh Selection biedt u de mogelijkheid uw auto in de vorm van consignatie te verkopen. Een consignatie verkoop van een auto kan een interessante manier zijn om uw auto te verkopen. Als u uw auto inruilt of verkoopt aan handelaren krijgt u meestal een lagere prijs voor uw auto. In tegenstelling tot een verkoop aan een particulier of een zakelijke eindgebruiker. Het verkopen van een auto brengt veel handelingen met zich mee en is niet altijd even gemakkelijk. Door onze ervaring in de Automotive branche, een groot netwerk en de mogelijkheid tot het bieden van inruil is Leeuwenburgh Selection prima in staat uw auto te verkopen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van autoverkoop? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden!